Kom sikkert fra idé til færdigt projekt

Et projekt kræver ikke alene ekstra tid og kræfter. Hvis I vil sikre værdien af jeres investering, kræver det også indsigt i en lang række forhold omkring lovgivning, frister, afgifter og regler. Her viser vores erfaring, at det betaler sig at investere i den nødvendige rådgivning.

 

Konsulentbistanden udgør typisk kun en meget beskeden del af budgettet. Til gengæld kan den sikre værdien af jeres investering. Og den kan spare jer for ubehagelige dyre overraskelser.

 

I får det fulde beslutningsgrundlag

Når I har en idé eller en målsætning, er der altid flere veje at gå. Her kan I bede os dokumentere de mest oplagte alternativer. Det giver jer klarhed over, hvad der bedst lever op til jeres behov. Hvilke krav det stiller, og hvad der giver mest værdi for pengene.

 

Indsigt styrer uden om fælderne

Erfaringsmæssigt er der store penge at spare ved at gennemføre udbud. Det kræver blot, at udbuddet følger gældende regler og frister. Spørg os, hvis I er i tvivl.

 

Vi holder projektet i ørerne

Når projektet er i gang, kræver det overholdelse af godkendelsesprocedurer, vedholdende dokumentation og opmærksomt tilsyn. Holder tidsplanen? Er kvalitet og leverance som aftalt? Hvem har ansvar for uforudsete komplikationer?

 

Som bygherre står I stærkest, når I har en hyppig og skarp dialog med entreprenøren - og ved at sørge for, projektet bliver dokumenteret i detaljer. Det ansvar kan I overlade til os enten helt eller delvist - og selv få ro til driften, mens projektet står på.

Vi sikrer jer i alle projektets faser

 

  • Idéoplæg og strategi
  • Beslutning
  • Projektforslag og myndighedsgodkendelse
  • Udbud og licitation
  • Kontrakt
  • Anlægsfasen
  • Aflevering

 

 

Merkurvej 7 . 6000 Kolding . Tlf. 76 30 80 00 . www.dfp.dk
DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma