Udvidelse af forsyningsområdet - tilslutning af nye kunder

Vigtig information, hvis I som værk står overfor at skulle udvide forsyningsområdet samt konvertere industri, parcel,- og rækkehuse til fjernvarme.

DFP yder i den forbindelse projektassistance til de potentielle kunder i hele tilslutningsfasen.Opgaven vil bestå i at få afdækket processtrategien i fællesskab med værket, processen består blandt andet af følgende delopgaver:

  • Brevudsendelse til nye potentielle kunder. (Har værket ikke selv en kommunikationsmedarbejder samt grafiker til at give det helt rigtige udtryk på udsendelsesbrevene, kan FiF Marketing være behjælpelig med udarbejdelse af brevskabeloner samt  evt. informationsfolder.
  • DFP håndterer efterfølgende kundehenvendelser, udarbejdelse af fjernvarmekontrakter. Indkommende data fra de potentielle kunder, så som kontaktinformationer, stiklængde, BBR data og kontraktmateriale. Disse informationer vil løbende blive opdateret i forbrugersystemet, FOF.
  • Kontraktoplæg udarbejdes og sendes til kunden, med nødvendige bilag, underskrevet stikaftale, takstblad, vedtægter samt tekniske og almindelige bestemmelser.
  • Opfølgning på kundehenvendelser, hvis kontrakten ikke er modtaget i underskrevet stand inden fx 30 dage.

DFP vil være behjælpelig frem til at kunden er tilsluttet, nedenfor er vist en proceslinje for kundeforløbet. Der vil være områder som værket selv skal varetage, dog vil DFP altid sørge for at der bliver fuldt op på hver enkelt delproces indtil overdragelse (stiplet linje på billedet).Læs mere om forbrugersystement som styringsredskab her

DFP yder assistance fra den enkelte kundehenvendelse frem til tilslutning, og overdrager kunderne med den væsentlige opdatering i forbrugersystemet.

Ønskes yderligere oplysninger, kontakt da Projektleder Anne Birkedal Alm mobil +45 29 10 77 60 eller mail aba@dfp.dk.

Vidste du at:
  • DFP arbejder udelukkende med fjernvarmeprojekter. Mød vores medarbejder
     
  • DFP har gjort en mand i Brande      meget glad. Læs om projektet i vores casestories. Læs mere

 

  • DFP tilbyder vidensdeling med eksempelvis studerende og andre interessenter

 

  • DFP er varmeværkernes eget   rådgivende ingeniørfirma
Merkurvej 7 . 6000 Kolding . Tlf. 76 30 80 00 . www.dfp.dk
DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma