Mission/forretningsgrundlag


Vi har leveret solide løsninger til fjernvarmebranchen i over 30 år. Læs mere om vores mission og forretningsgrundlag her  


Mission

 

Med vores unikke fokus på fjernvarmebranchen har vi gennem de sidste mere end 30 år opbygget et indgående kendskab til de behov og krav, danske fjernvarmeselskaber har i dag. Og det kendskab ligger til grund for vores mission:

Vi skaber særlig værdi for vores kunder gennem rådgivning, der omfatter hele fjernvarmevirksomheden.

Med vores mission som fælles udgangspunkt leverer vi rådgivning i øjenhøjde – og som kunde hos DFP får du tilknyttet en fast rådgiver, der hjælper med alle opgaver i dit projekt.

På den måde sørger vi for, at du ikke får enkeltstående løsninger. I stedet rådgiver vi om løsninger, som passer ind i dit fjernvarmeselskab. Og vi rådgiver om løsninger, som også giver mening på den lange bane.

Vores kundeløfter

Når du vælger DFP som rådgiver er du sikret en loyal sparringspartner, som du godt kan tillade dig at have høje forventninger til. Og med vores kundeløfter bestræber vi os på at indfri de forventninger.

Vi lover at:

  • Levere rådgivning baseret på den nyeste viden og nyeste teknologi.

Det betyder, at du får en samarbejdspartner, som dyrker fagligheden helt ned i detaljen. Og du får rådgivning, der fremtidssikrer dit fjernvarmeselskab med udgangspunkt i de seneste udviklinger.

  • Udnytte vores placering i Fjernvarmens Hus bedst muligt.

Det gør os i stand til at udvikle alliancer og samarbejdsrelationer – og dermed er du sikret en rådgiver, som står stærkt i branchen. Vi udnytter desuden den kæmpe vidensbase, som findes i Fjernvarmens Hus, til at rådgive indenfor mere nicheprægede projekter.

  • Tiltrække og fastholde medarbejdere, der skaber værdi, når vi rådgiver til hele fjernvarmeselskabet.

Det giver os en bred vifte af kompetencer og gør, at du som kunde får en samarbejdspartner, der er ekspert på netop det fagområde, dit projekt falder indenfor.

Forretningsgrundlag

 

Fjernvarmen står centralt i at gøre Danmarks fremtid grønnere - sikkert også hos jer. For hvordan kan I fremtidssikre forsyningen? Hvilke scenarier giver den bedste balance mellem bæredygtighed, forsyningssikkerhed og økonomi?

Det er den slags udfordringer, vi blandt andet kan hjælpe jer med. Med friske øjne, med en specialiseret faglighed og med en erfaring, der gør en forskel.

Som fjernvarmeværkernes eget rådgivningsselskab udvikler og leverer vi konkurrencedygtige ydelser, der altid er baseret på branchens aktuelle behov. Vi rådgiver dit fjernvarmeselskab i optimering, udvikling og sikring af fjernvarmeleveringen til jeres kunder.

Din samarbejdspartner i en lang række opgaver

Vi sidder klar, hvis I har brug for hjælp til strategioplæg, beslutningsgrundlag, projektforslag, udbud, projektstyring, tilsyn eller andre småopgaver indenfor følgende områder:

  • Produktionsanlæg
  • Ledningsanlæg
  • Målere og fjernvarmeunits
  • Ledningsregistrering
  • Myndighedsrelationer
  • Vedtægter og leveringsbestemmelser
  • Persondata